Menu

Vrijwilligerswerk doen

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Vrijwilligerscentrale Arnhem kan u eraan helpen! Of u nu veel of weinig tijd hebt, vrijwilligerswerk is er voor iedereen!

Vacaturebank
Als u vrijwilligerswerk zoekt, dan heeft u keuze te over! In onze vacaturebank staan namelijk zo’n 400 vacatures van organisaties in Arnhem en omgeving. Om het zoeken makkelijk te maken kunt u de vacatures filteren op activiteit. Ook kunt u op trefwoord zoeken, bijvoorbeeld een organisatienaam of wijk. Nieuw is het vinkje 'Geschikt in Coronatijd' voor al het vrijwilligerswerk dat nu (in aangepaste vorm) doorgaat.

Vacaturebank bekijken

Hulp nodig?

Vindt u het moeilijk om te kiezen of weet u nog niet zo goed wat u wilt? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met één van onze medewerkers. Bel (026) 4422833 of mail naar . Lukt het niet alleen en hebt u langer begeleiding nodig om te zoeken naar vrijwilligerswerk? Dan is een vrijwillige coach misschien een idee. De coach kan samen met u zoeken en ondersteunen bij het eerste contact.

Zelf in de mappen kijken
Sommige mensen vinden het prettiger om niet via internet te zoeken. In In de Weerd staat in het lunchcafé een karretje met de vacaturemappen. Bij de mappen ligt ook pen en papier zodat u een telefoonnummer of adres kunt noteren. U kunt ook eerst kijken of er bij de balie van VWC Arnhem iemand aanwezig is om de vacatures voor u uit te printen. Daarvoor hebben we het vacaturenummer nodig.

Informatieavond
Twee keer per jaar organiseren wij een informatieavond. Deze is vrij toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk. Iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk is van harte welkom. Tijdens deze gezellige en informatieve avond ontdekt u de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk in Arnhem. Houd onze website in de gaten voor de datum! U kunt natuurlijk altijd contact opnemen voor een individueel adviesgesprek.

Startpagina over vrijwiligerswerk in Nederland en buitenland

Vrijwilligerscentrales in de regio Arnhem

 


Voedselbank