Menu

Vrijwilligerswerk doen

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Vrijwilligerscentrale Arnhem kan u eraan helpen! Of u nu veel of weinig tijd hebt, vrijwilligerswerk is er voor iedereen!

Vacaturebank
Als je vrijwilligerswerk zoekt, dan heb je keuze te over! In onze vacaturebank staan namelijk zo’n 400 vacatures van organisaties in Arnhem en omgeving. Om het zoeken makkelijk te maken kan je de vacatures filteren op activiteit. Ook kunt u op trefwoord zoeken, bijvoorbeeld een organisatienaam of wijk. Er is een vinkje 'Geschikt in Coronatijd' voor al het vrijwilligerswerk dat tijdens Corona (in aangepaste vorm) doorgaat.

Vacaturebank bekijken

Hulp nodig?

Vind je het moeilijk om te kiezen of weet je nog niet zo goed wat jewilt? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met één van onze medewerkers. Bel (026) 4422833 of mail naar .
Lukt het niet alleen om vrijwilligerswerk te vinden? Dan kan een vrijwillige coach ingezet worden. 
Na een intakegesprek kunnen we kijken of een coach je kan helpen met uw zoektocht naar passend en duurzaam vrijwilligerswerk. 

Informatieavond

Jaarlijks organiseren wij een informatieavond. Deze is vrij toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk. Iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk is van harte welkom. Tijdens deze gezellige en informatieve avond ontdek je de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk in Arnhem. Houd onze website in de gaten voor de datum! Je kan natuurlijk altijd contact opnemen voor een individueel adviesgesprek.

Startpagina over vrijwiligerswerk in Nederland en buitenland