Menu

WeHelpen

WeHelpen is een website waarop mensen hulp kunnen aanbieden en vragen. Dit varieert van de hond uitlaten tot boodschappen doen. En van de heg snoeien tot schilderles tijdens een kopje koffie. In maart 2016 hebben de bewoners, familieleden van bewoners en professionals van de Paasberg al kennisgemaakt met WeHelpen. Het is een succes!

Hoe meld ik me aan op WeHelpen? 
Iedereen kan wel eens hulp gebruiken. Met wehelpen.nl kan je om hulp vragen, je hulp aanbieden of de hulp voor jezelf of een ander organiseren. Om contact te leggen met andere WeHelpen-gebruikers, moet je eerst inloggen. Je hebt daarvoor een WeHelpen-account nodig. Dat is geheel gratis.  In deze handleiding leggen we uit hoe je een eigen account aanmaakt.

-       Handleidingen WeHelpen

Meer weten?
WeHelpen is er voor iedereen die een ander een keer wil helpen. Geholpen wil worden. Of voor iemand anders hulp wil organiseren. Voor mantelzorgers, vrijwilligers en mensen met een hulpvraag. Op www.wehelpen.nl/arnhem vind je vast iemand die jou wil helpen of die je zelf kunt helpen. Meld je vandaag nog aan.