Menu

Waar ligt jouw grens? (inschrijving gesloten)

En hoe geef je die dan aan?

Of je in je werk nu vooral met collega’s te maken hebt of ook met klanten; iedereen loopt wel eens tegen situaties aan die minder prettig voelen. Iemand doet iets, zegt iets of vraagt iets en gaat daarmee over jouw grens. Vaak onbedoeld, maar evenzo goed niet fijn.

Of misschien ga je zelf, bewust of onbewust, over je eigen grenzen heen. Om iets voor een ander te kunnen betekenen wordt een eerste gevoel van ongemak soms aan de kant geschoven. Pas achteraf merk je dat je iets hebt gedaan dat ten koste van jezelf is gegaan. En dan is er nog zoiets ingewikkelds als de grens van de vrijwilligersorganisatie waar je voor werkt. Heb je samen met je collega’s duidelijk welke activiteiten wel of niet binnen de werkzaamheden passen en is dat een onderwerp waar je het samen goed over kunt hebben?  

De workshop Waar ligt jouw grens? zet je aan het denken over waar jouw grenzen liggen. Bovendien krijg je handvatten aangereikt die je kunnen helpen jouw grens tijdig en op een passende manier aan te geven; je bent duidelijk over wat je wel of niet wilt en tegelijkertijd in staat de goede relatie met anderen te behouden of misschien zelfs te verbeteren!

Inschrijven

Inschrijven

Algemene informatie

Data en tijden

Woensdag 8 november 2023 van 19.30 tot 21.30 uur

Plaats/accommodatie

Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168, Arnhem

Trainer

Brigitte Bloemenkamp