Menu

Theatervoorstelling de kracht van kwetsbaarheid

43% van de Nederlanders heeft ooit te maken met een psychische aandoening. Dat raakt ook de omgeving. Wat maakt er ‘gewoon’ over praten dan toch zo lastig? Vooroordelen over psychische kwetsbaarheid blijven hardnekkig. Vaak leidt (zelf)stigma meer tot uitsluiting dan de aandoening zelf. Hoe zorgen we voor meer inclusie? Het onbespreekbare bespreekbaar maken.

“De Kracht van Kwetsbaarheid” bestaat uit verschillende scènes die soms schurend of ontroerend zijn, dan weer humoristisch of informatief. Voor de één is het een “feest der Herkenning" en voor de ander biedt het mogelijk nieuwe inzichten. Door mensen mee te

nemen in de beleving ontstaat er ander perspectief. Het resultaat is verbinding en begrip. Aansluitend op de voorstelling is er een interactief na -programma. Hierin is plaats voor uitwisseling, verwerking en leren op gedrags- en overtuigingsniveau.

Dames die Raken zijn Carla Kalhorn en Dieuwke Tazelaar met ondersteuning van theatermaker en regisseur Nicole Wessel. Alledrie ervaringsdeskundige. Dieuwke en Carla zijn naast (Improvisatie)acteurs ervaren trainers en coaches.

 

Inschrijven

Inschrijven

Algemene informatie

Data en tijden

woensdag 23 februari 2022 van 19.30-21.30 uur

Plaats/accomodatie

Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58, Arnhem

Trainer

Dames die raken