Menu

Omgaan met (verbale) agressie

Heb je binnen je vrijwilligerswerk wel eens te maken met agressie en zou je graag willen weten wat je dan het beste kan doen? Meld je dan aan voor de informatieve en leerzame workshop Omgaan met (verbale) agressie!

Soms komen mensen tijdens het vrijwilligerswerk in aanraking met allerlei soorten van agressie en grensoverschrijdend gedrag. Meestal gaat het om verbale agressie, maar soms gaat het zelfs om geweld. De impact van agressie op het functioneren kan heel groot zijn en kan zelfs zorgen voor langdurige en soms blijvende arbeidsongeschiktheid. Alle reden dus om je in te schrijven voor deze workshop. 

In de workshop Omgaan met (verbale) agressie, krijg je eerst inzicht in de functie van agressie en hoe het ons kan helpen in het dagelijkse leven. Vervolgens leer je de twee belangrijkste vormen van agressie te herkennen en leer je hoe je het beste kan reageren op beide vormen. Daarbij staan we ook even stil bij onze non-verbale communicatie, wat spanning met je kan doen en onze belangrijkste instinctieve overlevingsreacties.  

In de workshop is er veel ruimte om persoonlijke verhalen te delen, vragen te stellen, te oefenen en van en met elkaar te leren.

Inschrijven

Inschrijven

Algemene informatie

Data en tijden

dinsdag 18 oktober 2022 van 19.00 - 21.30 uur

Plaats/accommodatie

Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168, Arnhem

Trainer

Niels Kleijn (Stokstaart Training & Advies)