Menu

2x sneller lezen, 3x beter onthouden (inschrijving gesloten)

Heb je soms moeite met de enorme hoeveelheid informatie die dagelijks op je afkomt?

Zou je ook tweemaal sneller willen kunnen lezen en beter willen onthouden én informatie effectiever kunnen terugroepen? En dat allemaal in maar 3 avonden?

In dit jachtige tijdperk neemt de hoeveelheid informatie die op ons afkomt alsmaar toe. Gelukkig zijn er methoden om effectiever met die informatiestroom om te gaan. Snellezen, geheugentraining en mindmappen hebben een goede samenhang want ze gebruiken dezelfde basistechnieken. Snellezen laat je informatie die je leest sneller in je opnemen. Geheugentraining leert je die informatie langer en slimmer onthouden. Mindmaps zijn als het ware spiekbriefjes waarmee je weggezakte informatie snel en effectief weer terughaalt.

Na afloop van deze driedaagse training kun je, gegarandeerd, tenminste twee keer zo snel lezen, terwijl je de informatie goed opneemt. Je leert slimmer onthouden en een uiterst handige manier om notities te maken.

Kortom, een onmisbare training voor zowel het vrijwilligerswerk als het dagelijks leven! Laat je verrassen door de fantastische tips en technieken.

Inschrijven

Inschrijven

Algemene informatie

Data en tijden

Woensdag 22, 29 november en 6 december 2023 van 19.30 tot 22.00 uur

Plaats/accommodatie

Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168, Arnhem

Trainer

Ary Velstra