Menu

Coach Kees

Coach Kees is een project van de vrijwilligerscentrale, waarbij een gemotiveerde vrijwilliger (Coach Kees, m/v) begeleiding biedt aan een deelnemer die competentiegericht vrijwilligerswerk zoekt, met als doel weer arbeidsfit te worden en zo dichter bij een betaalde baan te komen.

Zoek jij Coach Kees?
“Wil jij dichter bij een betaalde baan komen?”

Coach Kees is er voor iedereen die in de bijstand zit en genoeg heeft van deze situatie. Veel mensen willen graag hun talenten en krachten gebruiken om weer aan het werk te gaan. Coach Kees wil mensen hier graag bij helpen. Tegenwoordig is het voor veel mensen moeilijk om werk te vinden, terwijl dat wel van mensen gevraagd wordt. Door de nieuwe participatiewet komt er veel druk op mensen te staan. Coach Kees wil deze druk laten verdwijnen door mensen in een traject dichter bij een baan te brengen. Je gaat aan de slag met een ervaring-/competentiegericht vrijwilligerswerk, waarbij je samen met de coach je eigen portfolio opbouwt. Deze ervaring en referenties kun je inzetten bij je zoektocht naar passend werk. Coach Kees zal samen met jou op zoek gaan naar aansluiting bij een betaalde baan. Een coachingstraject duurt maximaal zes maanden, waarbij je minimaal één uur per week een coachgesprek hebt met je coach.  

Wie zijn de coaches?
De coaches zijn serieuze en zeer gemotiveerde vrijwilligers. Ze willen graag van toegevoegde waarde zijn en willen deelnemers de kans en mogelijkheid bieden om hun talent en kracht te versterken op weg naar een leuke baan.

Coach Leon: "Ik wil mij graag maatschappelijk inzetten, specifiek voor die mensen die zich geen coach kunnen veroorloven"'

 

 
 
 
 
 
 
 
 Wil je meer weten over Leon klik hier
 
Aanmelden voor een Coach Kees traject? 

Neem dan contact op met Imke van Ophuizen, imke@vrijwilligerscentralearnhem.nl of
 

Coach Kees worden

We hebben de luxe dat we momenteel voldoende coaches tot onze beschikking hebben, we hebben dan ook een opnamestop voor nieuwe coaches!

“Wil jij mensen dichter bij een baan brengen?”

Coach Kees is een nuchtere persoonlijkheid die graag mensen een stap in de goede richting helpt. Coach Kees kijkt hoe hij mensen die in de bijstand zijn gekomen dichter bij hun passie en talent kan brengen. Coach Kees wil mensen laten groeien in hun competenties en hen ondersteunen in hun weg terug naar een geschikte en leuke baan!

Als Coach Kees word je gekoppeld aan iemand die in de bijstand zit en competentiegericht vrijwilligerswerk wil gaan doen. Dit kan iemand zijn die zichzelf aanmeldt bij de vrijwilligerscentrale en/of via een begeleidende instantie bij ons binnenkomt. Je kijkt naar de kwaliteiten en (werk)wensen van de deelnemer. Samen breng je de vraag in kaart en ga je met elkaar aan de slag met behulp van een coachplan. Het doel van het coachtraject is de vrijwilliger dichter bij de arbeidsmarkt te brengen. Daarom ga je praktisch aan de slag met de doelstelling en ontwikkelpunten van de deelnemer.

Interesse? Neem dan contact op met:
Imke van Ophuizen, imke@vrijwilligerscentralearnhem.nl