Menu

Bijeenkomst Krachtig besturen

09-06-2022

Vrijwilligerscentrale Arnhem bestaat dit jaar vijftig jaar en dat willen we vieren, met o.a. inspirerende bijeenkomsten. Deze avond is daar één van.

Uitnodiging

Wil je het besturen van jouw organisatie op een niveau hoger tillen, wil je antwoorden vinden op actuele bestuursvragen en een idee krijgen hoe je bestuurlijke vernieuwing aan pakt? 

Het bestuur van een stichting of vereniging heeft steeds te maken met allerlei veranderingen. Regelgeving, verandering van taken, wisseling van mensen, het vraagt allemaal om een krachtig bestuur.

Vrijwilligerscentrale Arnhem organiseert samen met de Arnhemse Uitdaging op donderdag 9 juni een avond om Arnhemse besturen hierbij te helpen en te ondersteunen. Frank Hoes is die avond onze gast. Hij gaat graag met jullie in gesprek over de bestuurlijke vragen die er bij jullie leven. Daarnaast geeft hij praktische adviezen en handige tips om de vraagstukken van nu op te lossen.

Om er een avond op maat van te maken vragen we je om van tevoren de vraagstukken die bij jouw organisatie leven in te sturen. Dit kan op het aanmeldformulier.

Met dank aan de Rabobank mogen we deze avond gebruik maken van hun ruimte in Arnhem Zuid. Na aanmelding ontvang je het adres.

Donderdag 9 juni

Inloop 19.00 uur

Start programma 19.30 uur

Verwachte eindtijd 21.30 uur

Ben je zelf bestuurder? Meld je aan. Ben je zelf geen bestuurder? Wil je je bestuur op deze avond wijzen?

Aanmelden kan tot 22 mei via dit formulier.